ATEX dompelpomp

Werkt u in een explosiegevaarlijk gebied en bent u op zoek naar een dompelpomp? Dan wordt er volgens de EU-richtlijnen geëist dat u te werk gaat met een ATEX-gecertificeerde variant. Als verhuurder van ATEX-pompen voldoet Rental Pumps aan deze EU-richtlijnen en zijn een aantal van onze dompelpompen ATEX-gecertificeerd. Wij nemen hiermee uw zorgen uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op en voordat u het weet hebben wij uw ATEX-dompelpomp geleverd en geïnstalleerd. Zo kan uw productieproces zonder zorgen verder!

Dompelpomp 2"

600.5

Max capaciteit: 8
Max druk: 11
Huren

Dompelpomp 2"

601

Max capaciteit: 18
Max druk: 15
Huren

Dompelpomp 2"

604

Max capaciteit: 40
Max druk: 18
Huren

Dompelpomp 2"

606

Max capaciteit: 32
Max druk: 27
Huren

Dompelpomp 3"

609.10

Max capaciteit: 60
Max druk: 68
Huren

Dompelpomp 3"

609.15

Max capaciteit: 75
Max druk: 44
Huren

Dompelpomp 3"

609.5

Max capaciteit: 30
Max druk: 75
Huren

Dompelpomp 3"

609.7

316 (RVS)
Max capaciteit: 60
Max druk: 26
Huren

Explosieveilige pomp

ATEX dompelpompen zijn pompen die worden gebruikt in gebieden waar explosie- of brandgevaar kan ontstaan. De pomp moet geschikt zijn tegen deze omgevingen in bijvoorbeeld de chemische industrie. De ATEX dompelpompen van Rental Pumps zijn gecertificeerd volgens Ex II 2G EEx d IIB T4.

 

Wat onze ATEX dompelpompen doen

Onze dompelpompen zijn geschikt voor het verpompen van verschillende soorten vloeistoffen weg van plekken waar deze niet horen. Denk hierbij aan vloeistoffen zoals licht verontreinigd water, rioolwater of bij baggertoepassingen.

Atex dompelpompen worden voornamelijk gebruikt voor afwalwater, verontreinigd met koolwaterstoffen. 

Bij Rental Pumps bieden we verschillende uitvoeringen van dompelpompen aan, zowel voor verhuur als verkoop. De groottes variëren van 2” tot en met 32” zodat we voor elke situatie een passende oplossing hebben

Noodgeval? 24/7 bereikbaar!

Als een productieproces dreigt vast te lopen vanwege een ontbrekende of defecte ATEX dompelpomp, is Rental Pumps er altijd binnen no-time met een oplossing. Dompelpompen in alle vormen en maten komen onze experts razendsnel installeren of repareren. Meer weten over onze 24-uurs service? Neem snel contact met ons op! 

Onze specialisten helpen u verder!

Heeft u interesse in een ATEX dompelpomp van Rental Pumps of heeft u specifieke wensen waarvan u niet weet of ze mogelijk zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij geven u graag vakkundig advies en helpen u bij juiste oplossing voor uw project. Zowel telefonisch als via de mail zijn we 24/7 bereikbaar. Tot snel!

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons