Over ons

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, werken wij op basis van een aantal kernwaarden. Zo blijven we dicht bij onszelf en kunnen we onze belofte waarborgen: met ons heldere advies krijgt u altijd een betrouwbare installatie, waarmee u vooruit kunt!

Bekijk onze kernwaarden
Merkonafhankelijk advies
Creatieve oplossingen
Prettige samenwerking
Vaardige medewerkers
Loyaal aan onze klanten
Vlot vooruit geholpen

Expertise en creativiteit

Bij Rental Pumps werken experts die u altijd vlot en effectief kunnen helpen. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid kennis en ervaring in ons vakgebied en zetten dit in om de juiste pomp en werkwijze te selecteren. We gaan complexiteit niet uit de weg en denken out of the box. Tijdsdruk of een lastige locatie zijn voor onze medewerkers de ultieme uitdaging om met een creatieve oplossing te komen, zodat u weer snel vooruit kunt!

Bekijk ons team

Een breed aanbod

Elke situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing en pompkeuze: daarom bieden wij een breed aanbod aan pompen aan. Wij geven merkonafhankelijk en objectief advies voor de beste pompoplossing in uw situatie. Zo bent u verzekerd van de meest geschikte pomp, voor het beste resultaat.

Pompverhuur en -verkoop

Een hechte samenwerking

Vlot schakelen is erg belangrijk voor Rental Pumps. Wij vinden het belangrijk dat wanneer u belt, u snel geholpen wordt. U krijgt geen eindeloos belmenu aan de telefoon, maar u wordt direct 1-op-1 geholpen door een medewerker met ervaring. We zijn oprecht betrokken bij uw project en willen dit tot een succes maken, zowel technisch als commercieel, voor u en voor ons. Een win-win situatie dus!

Snel en prettig geholpen worden?

Neem contact op!
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Ad helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Lieven helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons