Verhuur

Hogedrukpomp huren

Rental Pumps beschikt over een breed assortiment aan hoge druk pompen, zowel elektrisch als diesel aangedreven. Voor de lagere drukken worden centrifugaalpompen met een enkele waaier gebruikt. Voor de hogere drukken meertrapscentrifugaalpompen. De gebruikte materialen variëren van GG25 tot RVS 316. Bekijk onderstaand ons aanbod en neem gemakkelijk contact op om uw pomp te reserveren. test

Neem contact op
Filter op:

Specificaties

Hogedrukpomp 1"

200.10

Max capaciteit: 20
Max druk: 160
Huren

Hogedrukpomp 1"

200.50

Max capaciteit: 22
Max druk: 350
Huren

Hogedrukpomp 2"

201

Max capaciteit: 33
Max druk: 65
Huren

Hogedrukpomp 2"

202

Max capaciteit: 30
Max druk: 180
Huren

Hogedrukpomp 2"

204

Max capaciteit: 75
Max druk: 155
Huren

Hogedrukpomp 3"

205

Max capaciteit: 90
Max druk: 140
Huren

Hogedrukpomp 2"

207

Max capaciteit: 40
Max druk: 52
Huren

Hogedrukpomp 3"

208

Max capaciteit: 50
Max druk: 62
Huren

Hogedrukpomp 3"

209

Max capaciteit: 60
Max druk: 70
Huren

Hogedrukpomp 3"

210

Max capaciteit: 60
Max druk: 70
Huren

Hogedrukpomp 3"

213

Max capaciteit: 60
Max druk: 70
Huren

Hogedrukpomp 4"

214

Max capaciteit: 80
Max druk: 80
Huren

Hogedrukpomp 4"

215

Max capaciteit: 110
Max druk: 105
Huren

Hogedrukpomp 3"

215.5

Max capaciteit: 140
Max druk: 82
Huren

Hogedrukpomp 3"

216

Max capaciteit: 140
Max druk: 110
Huren

Hogedrukpomp 4"

216.10

Max capaciteit: 180
Max druk: 360
Huren
Meer producten laden

Toepassingen hogedrukpomp

Een hogedrukpomp heeft diverse toepassingen. Het aanbod aan hogedrukpompen van Rental Pumps is daarom ook zeer breed. Bij Rental Pumps hebben we daarom een team aan specialisten in diensten die dag en nacht bezig zijn met pompen. Zij weten precies welke hogedrukpomp u nodig heeft voor uw werk of project. Zij gaan graag met u in gesprek om te de situatie te bespreken. Op basis van hun bevindingen geven zij aan welke pomp u het beste kunt kiezen voor het project dat u heeft. 

Een hogedrukpomp heeft zoals gezegd veel verschillende toepassingen. Een aantal van deze toepassingen zijn:

 • Brandbestrijding;
 • Tijdelijke koelwatervoorziening;
 • Pigging;
 • Het vullen en afpersen van leidingen;
 • Het inspuiten van palen en damwanden;
 • Het jetten bij baggerwerkzaamheden of zandwinning;
 • Reiniging bij boven- en onderwater toepassingen.

Wilt u meer weten over onze hogedrukpompen of een van onze specialisten spreken? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Verschillende uitvoeringen hogedrukpomp

Zoals gezegd heeft Rental Pumps een breed assortiment aan hogedrukpompen beschikbaar voor de verhuur. Hierbij wordt in de eerste plaats onderscheid gemaakt in de soort aandrijving. Bij Rental Pumps kunt u dieselmotor aangedreven hogedruk pompen huren, waarbij een groot gedeelte van de vloot voldoet aan de laatste uitlaatgasemissie eis; StageV. Maar meer en meer is er vraag naar elektrisch aangedreven hogedrukpompen. Vaak in combinatie met een frequentieregelaar zodat er op een optimaal bedrijfspunt kan worden gewerkt met een zo hoog mogelijke efficiëntie, dus laag energieverbruik.

Naast de aandrijving is natuurlijk de vloeistof die u wilt verpompen ook belangrijk. Voor hogedrukpompen geldt vaak dat er met schoon water wordt gewerkt of licht chemisch vervuild water. Op dat moment voldoen onze RVS pompen meestal perfect. Maar ook hogedrukpompen die bedoeld zijn als boosterpomp voor zand of grind zijn bij Rental Pumps te huur. En ook weer in diesel- of elektrisch aangedreven uitvoeringen.

Een andere belangrijke specificatie bij een hogedrukpomp is de druk, uitgedrukt in bar. Rental Pumps heeft hogedrukpompen van verschillende gradaties. De maximale huurbare druk van onze hogedrukpompen is ca 50 bar.

Op de aanbodpagina op onze website kunt u eenvoudig filteren op de verschillende specificaties die van toepassing zijn op uw situatie. Zo kiest u de juiste pomp voor uw project.

Bekijk ons aanbod

Onze service

Bij Rental Pumps begrijpen we de grote belangen in de industrie waar onze pompen worden gebruikt. Een niet-werkende pomp verstoort een proces dat niet verstoord mag worden en veel tijd en geld kost terwijl het stil ligt. Of het nu gaat om een tijdelijke pomp, een vaste pomp of projectmatig gebruik, wij verzorgen altijd pompen die perfect functioneren en aansluiten bij de situatie. Werkende hogedrukpompen zijn van essentieel belang om het proces gaande te houden.

Als u een hogedrukpomp huurt bij Rental Pumps weet u daarom zeker dat deze betrouwbaar is. Al onze pompen worden uitvoerig getest, gecontroleerd en zijn op de juiste wijze gecertificeerd zodat u zeker weet dat u een professionele en werkende pomp krijgt. Bij kritieke processen wordt bovendien verzorgd dat er 100% of zelfs 200% back-up is in de vorm van een reservepomp of -onderdelen zodat het proces nooit lang stilligt.

Wij leveren dus niet alleen pompen van hoge kwaliteit, maar een service van hetzelfde niveau. Bij Rental Pumps bieden we 24/7 ondersteuning en zijn we snel op locatie als dit nodig is. Daarnaast geven we altijd het juiste advies en betaalt u altijd een juiste prijs.

Huur een hogedrukpomp bij Rental Pumps, dan krijgt u gegarandeerd:

 • Een goed werkende hogedrukpomp;
 • Snelle levering;
 • 24/7 ondersteuning;
 • Contact met een professioneel team;
 • Gunstige huurtarieven, zowel voor de korte als de lange termijn.

Andere productcategorieën

Ons aanbod in

Verdringer pompen

Bekijken

Ons aanbod in

Vuilwater pompen

Bekijken

Ons aanbod in

Dompel pompen

Bekijken

Ons aanbod in

Overig & toebehoren

Bekijken

Onze pompenvloot

Onze pompenvloot is uitgebreid en bijzonder divers. Elke situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing en pompkeuze. Wij geven merkonafhankelijk en objectief advies, zodat u de meest geschikte pomp krijgt met het hoogste rendement, tegen een eerlijke prijs.

Onze werkwijze

Onze pompen en toebehoren worden direct na het terugbrengen perfect in orde gemaakt voor de volgende huuropdracht. We hanteren een strikt kwaliteitssysteem, waarbij het materiaal wordt:

 • gereinigd,
 • gecontroleerd,
 • onderhouden,
 • getest.


Elke pomp krijgt een certificaat als bewijs dat deze voldoet aan de gestelde eisen. Zo weet u zeker dat u een product in goede staat ontvangt.

Uw voordelen bij Rental Pumps

Een goed werkende pomp is van essentieel belang voor uw project of bedrijf. Daarom krijgt u bij Rental Pumps gegarandeerd:

 • een snelle levering en 24 uur per dag ondersteuning;
 • een goed werkende pomp;
 • contact met een professioneel verhuurteam;
 • gunstige huurtarieven, voor korte en lange termijn. 


U kunt kiezen voor een eenvoudige huurformule of onze turn-key oplossing, waarbij wij u alle zorg uithanden nemen en u zich kunt richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons