Verkoop

Alles van BBA

Zelfaanzuigende en vacuümpomp geassisteerde mobiele vuilwaterpompen. Bekijk onderstaand het aanbod en neem contact met ons op om uw gewenste pomp te bestellen.

Neem contact op

BBA: Zelfaanzuigende en vacuümpomp geassisteerde mobiele vuilwaterpompen

BBA Pumps is al meer dan 60 jaar een toonaangevende producent van mobiele pompen en leidingsystemen. De producten worden ontwikkeld voor gebruik in uiteenlopende toepassingen: bronbemaling, rioolompompingen, hoogwaterbestrijding, waterbouw én voor algemeen gebruik via de pompverhuurbedrijven. De pompoplossingen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en leveren maximale prestaties tegen minimale kosten. 

Door voortdurende innovatie is BBA Pumps een internationaal begrip op het gebied van mobiele pompoplossingen. Dit begint bij het ontwerp: niet alleen van de pomp, maar van het complete pompsysteem zoals unieke motorconcepten en superstille omkastingen. Moderne en volledig geautomatiseerde productielijnen (robottechnologie) staan garant voor snelheid en constante kwaliteit.

Bij BBA Pumps staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Met de producten van BBA kiest u niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor duurzaamheid en zorg voor het milieu. Hoog pomprendement minimaliseert het brandstofverbruik tot een minimum. Voor de aandrijving worden de schoonste motoren gebruikt, conform de strenge Europese en Amerikaanse emissie eisen. BBA Pumps produceert corrosievrije gegalvaniseerde omkastingen voorzien van kunststof deurpanelen. Met de volledig (olie)lekvrije systemen en het lage geluidsniveau zet BBA Pumps de nieuwe standaard voor milieuvriendelijke oplossingen.

Brochure

Wilt u meer weten over BBA Pumps? Download dan gemakkelijk de brochure. 

Download de brochure

Andere productcategorieën

Dompelpompen

Alles van Proril

Bekijken

Dompelpompen

Alles van Sulzer

Bekijken

Slijtvaste pompen

Alles van Toyo

Bekijken

Toebehoren van BBA

Alle toebehoren

Bekijken

Kwaliteit

Betrouwbaarheid, efficiëntie, aankoopprijs en onderhoudskosten zijn de belangrijkste kenmerken voor een goed pompenpark. Onze verhuurvloot is samengesteld uit bewezen pompmerken van diverse fabrikanten. Met dezelfde fabrikanten zijn afspraken gemaakt om u te laten profiteren van ons inkoopvoordeel. 

Duidelijk advies van onze specialisten

Als pompenspecialist begrijpen wij welke pomp bij welke toepassing hoort. Zoals in al onze activiteiten, geldt ook hier dat we eerst naar u luisteren en graag ter plaatse komen om de situatie te bekijken voordat we een aanbeveling doen.

Neem contact op
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Arjan helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Michaël helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons