Dompelpomp kopen

Als u op zoek bent naar het kopen van een dompelpomp, zijn er een aantal elementen belangrijk. Betrouwbaarheid van de dompelpomp, de efficiëntie waarmee de pomp en natuurlijk de prijs van de pomp. Bij Rental Pumps weet u zeker dat al deze zaken goed geregeld zijn.

Dompelpomp 2"

600.5

Max capaciteit: 8
Max druk: 11
Huren

Dompelpomp 2"

601

Max capaciteit: 18
Max druk: 15
Huren

Dompelpomp 2"

604

Max capaciteit: 40
Max druk: 18
Huren

Dompelpomp 2"

606

Max capaciteit: 32
Max druk: 27
Huren

Dompelpomp 3"

609.10

Max capaciteit: 60
Max druk: 68
Huren

Dompelpomp 3"

609.15

Max capaciteit: 75
Max druk: 44
Huren

Dompelpomp 3"

609.5

Max capaciteit: 30
Max druk: 75
Huren

Dompelpomp 3"

609.7

316 (RVS)
Max capaciteit: 60
Max druk: 26
Huren

Rental Pumps is een expert op het gebied van dompelpompen, zowel in de verhuur als verkoop. Met al onze leveranciers hebben wij goede afspraken gemaakt waar u van kunt profiteren bij de aanschaf van een dompelpomp.

Welke dompelpomp kopen?

Of u nu een dompelpomp nodig heeft voor schoon of vuil water of voor een groot of klein werk: de juiste dompelpomp vindt u in het assortiment van Rental Pumps. De meest gangbare maten tot 8" staan op voorrraad. 

Als pompspecialist weten wij precies welke pomp bij welke toepassing hoort. Daarom luisteren wij ook graag naar u om te horen welke pomp het beste bij uw werk hoort. Onze adviseurs komen graag ter plaatse om mee te kijken naar de situatie en een aanbeveling te doen. Zo weet u zeker dat u de juiste pomp krijgt voor uw werk.

Voor welke toepassing?

De dompelpompen die Rental Pumps verkoopt zijn voor tal van situaties toepasbaar. Zo zijn er de drainagepompen voor licht verontreinigd water en een categorie voor zand, grind en bagger. Rental Pumps verdeelt exclusief de drainage pompen van het merk; Sulzer. Daarnaast levert Rental Pumps het complete gamma van de merken ; Proril en Toyo.

Waar Sulzer een high end lichtgewichte dompelpomp is voor drainage toepassingen is Proril dit voor een beperkter budget.

Toyo pompen zijn kwalitatief de beste pompen voor zand, grind en bagger toepassingen.

Dompelpomp kopen

Voor een dompelpomp van goede kwaliteit, het juiste advies en een goede prijs moet je bij Rental Pumps zijn. Dankzij afspraken met onze leveranciers heeft u de beste kwaliteit dompelpomp voor een scherpe prijs. U krijgt bovendien direct advies van onze experts, zodat u zeker weet dat u de juiste dompelpomp aanschaft.

Meer weten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Neem contact op
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons