Een waterpomp huren

Bij Rental Pumps bieden we een groot assortiment aan waterpompen aan voor een groot aantal werken. Iedere situatie waar water moet worden weggepompt is uniek. Rental Pumps heeft voor iedere situatie de juiste waterpomp. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u het beste advies geven over de waterpomp die het beste geschikt is voor uw situatie.

Neem contact op

Bekijk onze waterpompen

Vuilwaterpomp 2"

500

Max capaciteit: 22
Max druk: 31
Huren

Vuilwaterpomp 3"

504

Max capaciteit: 70
Max druk: 15
Huren

Vuilwaterpomp 3"

505

Max capaciteit: 90
Max druk: 17
Huren

Vuilwaterpomp 3"

515

Max capaciteit: 90
Max druk: 16
Huren

Vuilwaterpomp 4"

519

Max capaciteit: 150
Max druk: 18
Huren

Vuilwaterpomp 4"

520

316 (RVS)
Max capaciteit: 150
Max druk: 18
Huren

Vuilwaterpomp 4"

530

Max capaciteit: 280
Max druk: 41
Huren

Vuilwaterpomp 6"

531

Max capaciteit: 230
Max druk: 16
Huren

Welke waterpomp moet ik huren?

Waterpompen komen voor in verschillende afmetingen en specificaties. Het is belangrijk om te weten om wat voor soort water het gaat, want iedere waterpomp heeft een eigen “werkgebied”. Zo bieden wij bij Rental Pumps Hoge Druk pompen, Verdringen pompen, Vuilwater pompen en Dompel pompen aan. De waterpompen komen voor in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u een waterpomp huren met de volgende specificaties:

 • Diesel aangedreven
 • Schoonwater
 • Elektrisch
 • Vuilwater
 • 316 (RVS)
 • Slijtvast

Of u een project in de aannemerij, industrie, offshore of bij de overheid hebt, onze waterpompen kunnen in elk werkgebied geplaatst worden. Wij kijken graag met u mee welke pomp het beste is voor de specifieke klus die u heeft.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste waterpomp huurt die uw project tot een succes maakt. De waterpompen worden na verhuur direct nagekeken en in orde gemaakt voor de volgende huuropdracht. We doorlopen altijd een streng kwaliteitssysteem, zodat u altijd een goed werkende pomp krijgt. De pompen worden bij terugkomst gereinigd, gecontroleerd, onderhouden en getest. Bij de nieuwe huuropdracht wordt altijd een certificaat meegegeven, zodat u zeker weet dat de pomp in goede staat verkeert.

Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de voor u geschikte waterpomp. Onze specialisten komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een passend advies. Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak? Dan kunt u ook altijd direct contact met ons opnemen. U legt de situatie uit en wij vinden voor u een passende waterpomp.

De voordelen van het huren bij Rental Pumps

Een waterpomp huren bij Rental Pumps levert vele voordelen op. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een aantal zaken, die de verhuur van een goed werkende waterpomp verzekeren.

 • Ongebonden en onafhankelijk advies over de beste keuze
 • Een snelle levering en 24 uur per dag ondersteuning
 • Een goed werkende pomp van de beste kwaliteit
 • Direct contact met ons professionele verhuurteam
 • Altijd gunstige huurtarieven, zowel voor de korte als de lange termijn.

 

Neem contact met ons op
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons