Vuilwaterpomp

Bent u op zoek naar een vuilwaterpomp? Bij Rental Pumps beschikken we over een diverse en breed inzetbare vloot vuilwaterpompen. Met onze hoge kwaliteit en snelle service heeft u al gauw het gewenste resultaat. Neem contact met ons op en reserveer gemakkelijk uw pomp bij een van onze experts.

✔ Breed scala aan vuilwaterpompen

✔ De beste oplossing voor de beste prijs

✔ Vlotte en snelle samenwerking

Vuilwaterpomp 2"

500

Max capaciteit: 22
Max druk: 31
Huren

Vuilwaterpomp 3"

504

Max capaciteit: 70
Max druk: 15
Huren

Vuilwaterpomp 3"

505

Max capaciteit: 90
Max druk: 17
Huren

Vuilwaterpomp 3"

515

Max capaciteit: 90
Max druk: 16
Huren

Vuilwaterpomp 4"

519

Max capaciteit: 150
Max druk: 18
Huren

Vuilwaterpomp 4"

520

316 (RVS)
Max capaciteit: 150
Max druk: 18
Huren

Vuilwaterpomp 4"

530

Max capaciteit: 280
Max druk: 41
Huren

Vuilwaterpomp 6"

531

Max capaciteit: 230
Max druk: 16
Huren

Ons aanbod

Onze vuilwaterpompen bieden we in verschillende uitvoeringen. U kunt een pomp huren met diverse specificaties.  Door ons brede scala aan pompen vinden we altijd een oplossing om ervoor te zorgen dat uw installatie werkt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk hier ons aanbod.

Waar ze voor worden ingezet

Onze pompen worden voor vaak ingezet voor het verpompen van vloeistoffen met vaste delen. De pompen zijn bijzonder geschikt in situaties voor de bouw, open bemaling, rioolpomping, verpompen van ballastwater en het drooghouden van bouwputten en sleuven. Voor welke situatie hij ook bedoeld is: wij zorgen voor een goed werkende pomp voor uw project of bedrijf.

Onze service

Naast onze goede kwaliteit, zal onze snelle en klantvriendelijke service u ook niet teleurstellen. We werken met één aanspreekpunt. Onze experts zorgen keer op keer voor goed advies, snelle samenwerking en dus voor tevreden klanten. Zo beloven wij u: met ons heldere advies krijgt u altijd een betrouwbare installatie, waarmee u vooruit kunt!

Vraag advies bij onze experts!

Twijfelt u over de benodigde pomp? Onze experts helpen u graag verder. We zijn 24/7 beschikbaar voor telefonisch contact. Hierbij zorgen we ervoor dat u direct geholpen wordt. Geen eindeloos belmenu, maar meteen 1-op-1 contact met een ervaren medewerker. Hopelijk tot snel!

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons