Vuilwaterpomp professioneel

Dreigt uw project vast te lopen wegens onverwachtse wateroverlast? Dan bent u vast op zoek naar een professionele vuilwaterpomp. De vuilwaterpompen van Rental Pump zijn van hoge kwaliteit en worden geïnstalleerd door professionals. Wij zorgen ervoor dat uw productieproces zo snel mogelijk weer in gang wordt gezet. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Neem snel contact met ons op en wij bedenken een passende oplossing!

Contact opnemen

Vuilwaterpomp 2"

500

Max capaciteit: 22
Max druk: 31
Huren

Vuilwaterpomp 3"

504

Max capaciteit: 70
Max druk: 15
Huren

Vuilwaterpomp 3"

505

Max capaciteit: 90
Max druk: 17
Huren

Vuilwaterpomp 3"

515

Max capaciteit: 90
Max druk: 16
Huren

Vuilwaterpomp 4"

519

Max capaciteit: 150
Max druk: 18
Huren

Vuilwaterpomp 4"

520

316 (RVS)
Max capaciteit: 150
Max druk: 18
Huren

Vuilwaterpomp 4"

530

Max capaciteit: 280
Max druk: 41
Huren

Vuilwaterpomp 6"

531

Max capaciteit: 230
Max druk: 16
Huren

Ons aanbod professionele vuilwaterpompen

Bij Rental Pumps beschikken we over verschillende soorten en maten vuilwaterpompen. Zo weten we zeker dat we voor ieder probleem de juiste oplossing kunnen bieden. Pompsets met aansluitingen van 2” tot en met 16” zijn beschikbaar in zowel elektrisch als diesel aangedreven versies. De professionele pomp die u wenst is beschikbaar met alle specificaties van dien. Denk hierbij aan schoonwater, vuilwater, 316 (RVS) of slijtvast. Naast kwaliteit vinden wij veiligheid minstens zo belangrijk. Hierom bieden wij de pompen ook in ATEX-uitvoering aan.

Wanneer u onze professionele vuilwaterpompen inzet

De professionele vuilwaterpompen worden voornamelijk ingezet voor het verpompen van vloeistoffen met vaste delen. Daarom hebben de pompen een waaier met een grote vuildoorlaat. Eerdere projecten waarbij professionele vuilwaterpompen van Rental Pumps werden ingezet :

In de bouw;
Open bemaling;
Rioolompomping;
Verpompen van ballastwater;
Het drooghouden van bouwputten en sleuven.
Weet u niet zeker welke vuilwaterpomp de beste is voor uw project? Neem vrijblijvend contact op. Onze experts geven u graag advies!

Kies de persoonlijke aanpak van Rental Pumps!

Een goed presterende pomp voor uw installatie, dat is ons streven! Om dit te kunnen realiseren bieden wij een breed scala aan professionele vuilwaterpompen, met daarbij zeer veel ervaring, expertise en creativiteit, met de nadruk op veiligheid. We zorgen voor één aanspreekpunt tijdens het project waardoor we snel aan de slag kunnen en snel kunnen schakelen als dat nodig is. Uiteindelijk bieden we de beste oplossing, voor de beste prijs. Een win-win situatie voor beide partijen! Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons