Baggerpomp huren

Bent u een nieuw project gestart waar u absoluut een 100% betrouwbare baggerpomp voor nodig heeft? Bij Rental Pumps huurt u baggerpompen van zeer hoge kwaliteit en leveren wij daarnaast ook de beste service. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u de juiste baggerpomp heeft voor uw project.

✔ De juiste pomp voor uw project

✔ 24/7 service en onderhoud

✔ Expertise op locatie van onze specialisten

Dompelpomp 2"

600.5

Max capaciteit: 8
Max druk: 11
Huren

Dompelpomp 2"

601

Max capaciteit: 18
Max druk: 15
Huren

Dompelpomp 2"

604

Max capaciteit: 40
Max druk: 18
Huren

Dompelpomp 2"

606

Max capaciteit: 32
Max druk: 27
Huren

Dompelpomp 3"

609.10

Max capaciteit: 60
Max druk: 68
Huren

Dompelpomp 3"

609.15

Max capaciteit: 75
Max druk: 44
Huren

Dompelpomp 3"

609.5

Max capaciteit: 30
Max druk: 75
Huren

Dompelpomp 3"

609.7

316 (RVS)
Max capaciteit: 60
Max druk: 26
Huren

Baggerpomp huren

Baggerpompen vallen onder de categorie vuilwaterpompen. De baggerpompen van Rental Pumps zijn erg divers en breed inzetbaar en worden meestal gebruikt voor water met zand, slib of kiezels. Wij weten als geen ander dat een goed werkende pomp zeer belangrijk is in veel situaties. Belangrijk is het soortelijk gewicht van het mengsel of de verhouding tussen zand en water Twijfelt u welke uitvoering baggerpomp u wilt huren met welke specificaties? Onze specialisten helpen u hier graag bij! Neem contact met ons op via de contactpagina.

Hoe werkt een baggerpomp?

Het meest gebruikt is de baggerpompen in dompelpomp uitvoering. Hierbij zijn een aantal pompen uitgevoerd met een woelkop wat het verpompen van zand optimaal maakt. De woelkop zorgt voor loskomen en vermengen van het zand. Ook de vuildoorlaat is bij baggerpompen meestal groter dan ander pompen. Hierdoor kunnen ze gebruikt worden voor algemene toepassingen zoals:

  • Zandwinning;
  • Uitbaggeren van sloten en kanalen;
  • Reinigen van sluizen;
  • Drooghouden steengroeven;
  • In de staalindustrie.

De juiste baggerpomp

Op onze assortimentspagina van droogopgestelde baggerpompen is een zeer divers en groot aanbod te vinden. Op deze pagina kunt u heel gemakkelijk alle specificaties van de baggerpompen bekijken. Daarnaast kunt u ook zeer eenvoudig een vuilwaterpomp reserveren voor uw werk. 

Meer weten?

Bij Rental Pumps bent u gegarandeerd van kwalitatief goede pompen. Heeft u de pomp voor de lange termijn nodig of met veel spoed? Alles is mogelijk binnen Rental Pumps. Wilt u meer weten over deze baggerpompen en of deze geschikt zijn voor uw project?

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons