Vlakzuiger

Is uw parkeerkelder ondergelopen? Heeft u last van wateroverlast of hoeft u alleen maar water weg te pompen vanaf een bepaalde plek? Dan is een vlakzuiger de ideale oplossing. Vlakzuigers zijn namelijk zeer geschikt voor het wegpompen van lage waterstanden tot wel een paar millimeter.  De juiste oplossing dus om ondergelopen ruimtes als het ware ‘te dweilen’.

Neem contact op

Bekijk ons assortiment aan Vlakpompen

Dompelpomp 2"

600.5

Max capaciteit: 8
Max druk: 11
Huren

Dompelpomp 2"

601

Max capaciteit: 18
Max druk: 15
Huren

Dompelpomp 2"

604

Max capaciteit: 40
Max druk: 18
Huren

Dompelpomp 2"

606

Max capaciteit: 32
Max druk: 27
Huren

Dompelpomp 3"

609.10

Max capaciteit: 60
Max druk: 68
Huren

Dompelpomp 3"

609.15

Max capaciteit: 75
Max druk: 44
Huren

Dompelpomp 3"

609.5

Max capaciteit: 30
Max druk: 75
Huren

Dompelpomp 3"

609.7

316 (RVS)
Max capaciteit: 60
Max druk: 26
Huren

Wat is een vlakzuiger?

Een vlakzuiger, ook wel vlakpomp, dweilpomp of dompelpomp genoemd, is vaak een kleinere en makkelijkere pomp tot een formaar van 2". De meeste vlakpompen kunnen water wegpompen tot ca. 3 millimeter.

De vlakzuigers zijn enkel geschikt om schoon water te verpompen. Hierbij kan je denken aan regenwater, grondwater of leidingwater.

Wanneer gebruik ik een vlakzuiger?

Een vlakzuigpomp wordt vaak in verschillende situaties gebruikt, afhankelijk van waarom de klant hem nodig heeft. In sommige gevallen worden deze pompen ook ingezet samen met een grote en zwaardere pomp. Deze doet dan eerst het grote werk, waarna de vlakzuiger het overneemt. De meest voorkomende situaties waarbij een vlakzuiger zeer handig van pas komen zijn:

  • Een ondergelopen pompkelder;
  • Wateroverlast parkeergarages;
  • Daken

De specialist in pompen: Rental Pumps

Bij Rental Pumps beschikken we niet alleen over een breed scala aan vlakzuigpompen, maar ook vele andere verschillende pompen, geschikt voor andere situaties. Op deze manier kunnen wij iedere klant de juiste oplossing bieden voor iedere mogelijke situatie. Wij garanderen een hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service aan door middel van onze experts. Deze experts staan altijd klaar om de klant het juiste advies te geven, zodat de juiste pomp gekocht of gehuurd wordt.

Vlakzuiger huren of kopen

Heeft u een vlakzuiger maar voor een enkele keer nodig? Of bent u van plan om hem vaker te gebruiken? Bij Rental Pumps is dit geen enkel probleem! Het huren of kopen van een vlakzuiger kan bij ons namelijk beide! Bekijk ons aanbod of neem contact op met één van onze experts en krijg meer informatie.

Neem contact op
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons