Pompverhuur

Of u werkt in de aannemerij en op zoek bent naar een vuilwaterpomp of in de industrie en een pomp zoekt voor een koelwaterinstallatie: bij Rental Pumps vindt u het allemaal. Wij hebben de breedste huurvloot aan pompen voor allerlei toepassingen en projecten. Combineer dat met onze expertise en service en u bent verzekerd van goed werkende pomp voor uw project of bedrijf.

Neem contact op

Hogedrukpomp 1"

200.10

Max capaciteit: 20
Max druk: 160
Huren

Hogedrukpomp 1"

200.50

Max capaciteit: 22
Max druk: 350
Huren

Hogedrukpomp 2"

201

Max capaciteit: 33
Max druk: 65
Huren

Hogedrukpomp 2"

202

Max capaciteit: 30
Max druk: 180
Huren

Hogedrukpomp 2"

204

Max capaciteit: 75
Max druk: 155
Huren

Hogedrukpomp 2"

207

Max capaciteit: 40
Max druk: 52
Huren

Hogedrukpomp 3"

208

Max capaciteit: 50
Max druk: 62
Huren

Hogedrukpomp 3"

209

Max capaciteit: 60
Max druk: 70
Huren

Uitgebreide huurvloot

Rental Pumps heeft een uitgebreid assortiment aan diverse pompen. Zo weet u zeker dat er altijd voor ieder project of bedrijf een passende pomp in het assortiment. Wij begrijpen dat iedere situatie uniek is en daardoor vraagt om een passende oplossing en daarmee een bijpassende pomp. Ons aanbod is daarom toepasbaar voor een groot aantal werkvelden, waaronder:

  • Aannemerij: wij leveren alle soorten vuilwaterpompen, hogedrukpompen voor o.a. stofbestrijding, dompelpompen en meer.
  • Industrie: wij verhuren onder andere koelwaterpompen, brandbluspompen, pompen voor hydrostatische testen en pompen voor het ompompen voor rioolwater.
  • Offshore: onder andere jetpompen, dieselgedreven ballastpompen, pompen voor de-commisioning.
  • Overheid: onze pompen zijn inzetbaar voor de bestrijding van hoog water, overstromingen, het overnemen van een poldergemaal of plaatsing van tijdelijke rioolpompen.

De voordelen van huren bij Rental Pumps

Als u een pomp nodig heeft tijdens een van uw projecten, dan wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat u de beste pomp voor de klus krijgt. Deze garantie krijgt u bij Rental Pumps. Bij ons bent u altijd van een aantal zaken verzekerd.

  • Ongebonden en onafhankelijk advies over de beste keuze;
  • Een goed werkende pomp van de beste kwaliteit
  • Direct contact met ons professionele verhuurteam
  • Altijd gunstige huurtarieven, zowel voor de korte als de lange termijn. 

De werkwijze van Rental Pumps

Bij Rental Pumps snappen we dat een pomp een onmisbare schakel is in veel processen. Een schakel waar je je geen zorgen over wil maken, die gewoon moet werken. Daarom leveren we bij Rental Pumps altijd pompen van de beste kwaliteit en zorgen we ervoor dat onze pompen in de beste kwaliteit blijven. Na gebruik wordt de pomp namelijk teruggebracht bij ons en direct perfect klaargemaakt voor een volgende huuropdracht. Daarbij hanteren we een strikt kwaliteitssysteem. Ons materiaal wordt hierbij altijd gereinigd, gecontroleerd, onderhouden en getest. 

Nadat deze controles zijn uitgevoerd krijgt een pomp een certificaat dat deze voldoet aan alle gestelde eisen. Zo weet u zeker dat u een pomp krijgt die voldoet aan alle eisen en direct het werk kan doen dat u nodig heeft.

Servicegaranties

Als u een pomp van Rental Pumps huurt kunt erop rekenen dat deze werkt. Daar blijft het echter niet bij, want onze servicedienst staat altijd voor u klaar. Om te helpen bij noodsituaties en storingen of voor advies over de pomp zelf.

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons