Klokpomp met vlotter

Bent u op zoek naar een klokpomp met vlotter om bijvoorbeeld bouwputten droog te houden? Dan zit u bij Rental Pumps goed! Door middel van een groot en divers aanbod beschikt Rental Pumps altijd over de juiste klokpomp die uw klus kan klaren.

Dompelpomp 2"

600.5

Max capaciteit: 8
Max druk: 11
Huren

Dompelpomp 2"

601

Max capaciteit: 18
Max druk: 15
Huren

Dompelpomp 2"

604

Max capaciteit: 40
Max druk: 18
Huren

Dompelpomp 2"

606

Max capaciteit: 32
Max druk: 27
Huren

Dompelpomp 3"

609.10

Max capaciteit: 60
Max druk: 68
Huren

Dompelpomp 3"

609.15

Max capaciteit: 75
Max druk: 44
Huren

Dompelpomp 3"

609.5

Max capaciteit: 30
Max druk: 75
Huren

Dompelpomp 3"

609.7

316 (RVS)
Max capaciteit: 60
Max druk: 26
Huren

Een klokpomp, ook wel dompelpomp genoemd, is een pomp die vloeistoffen (water) kan weg pompen doordat deze wordt ondergedompeld in de desbetreffende vloeistof. Vaak worden deze pompen gebruikt om water te verwijderen van een plek waar men het niet wil hebben.

Hoe werkt een klokpomp met vlotter?

Heeft u een klokpomp nodig met een automatische vlotter of zonder een vlotter? Dat is heel makkelijk te bepalen. Een vlotter aan een dompelpomp zorgt er namelijk voor dat de pomp automatisch uitschakelt wanneer het waterniveau tot een bepaald niveau is gedaald. Zodra het waterniveau weer tot een bepaald niveau stijgt, schakelt de klokpomp zichzelf weer in.

Een vlotter is namelijk niet meer dan een automatische schakelaar die de pomp aan en uit zet wanneer het water een bepaald niveau heeft behaalt. Het is daarom meestal aan te raden om een dompelpomp met vlotter te huren.

Verschillende soorten klokpompen met vlotters

Rental Pumps beschikt over een groot aanbod met verschillende klokpompen. Afhankelijk van de grootte en de toepassing gebruiken wij diverse technieken. Bijvoorbeeld:

  • Elektronische vlotter
  • Elektronische drukopnemer
  • Elektromechanische kantelvlotter

Iedere pomp met vlotter heeft zijn eigen unieke eigenschap. Weet u niet zo goed welke klokpomp met welke vlotter het beste past bij uw toepassing? Neem dan contact op en laat onze specialisten u helpen!

Een dompelpomp met vlotter huur je bij Rental Pumps

Bij Rental Pumps worden de klokpompen onderscheiden in drie verschillende versies: licht verontreinigd water, rioolwater en bagger toepassingen. Deze pompen worden onder andere gebruikt voor het verpompen van ballast water, het drooghouden van sleuven en bouwputten of ompompingen van kanalen en waterwegen. Voor ieder project hebben wij de juiste klokpomp. Op onze assortimentspagina vindt u heel eenvoudig de juiste klokpomp voor uw project.

Klokpomp met vlotter gericht op uw project!

Bij Rental Pumps kunt u rekenen op een 100% betrouwbare klokpomp met vlotter. Heeft u de pomp voor een lange termijn nodig? Of misschien spoed? Dat is geen probleem bij Rental Pumps! Bent u nog aan het twijfelen welke klokpomp het beste past bij uw project? Onze specialisten helpen u graag met het juiste advies. 

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons