Dompelpomp grote capaciteit

Op zoek naar een dompelpomp met grote capaciteit? Bij Rental Pumps verhuren we verschillende soorten dompelpompen. Versies voor licht verontreinigd water, rioolwater en bagger toepassingen zorgen voor genoeg keuze en altijd de juiste oplossing. Interesse? Reserveer gemakkelijk uw pomp bij een van onze specialisten. We staan 24/7 voor u klaar!

Contact opnemen

Dompelpomp 2"

600.5

Max capaciteit: 8
Max druk: 11
Huren

Dompelpomp 2"

601

Max capaciteit: 18
Max druk: 15
Huren

Dompelpomp 2"

604

Max capaciteit: 40
Max druk: 18
Huren

Dompelpomp 2"

606

Max capaciteit: 32
Max druk: 27
Huren

Dompelpomp 3"

609.10

Max capaciteit: 60
Max druk: 68
Huren

Dompelpomp 3"

609.15

Max capaciteit: 75
Max druk: 44
Huren

Dompelpomp 3"

609.5

Max capaciteit: 30
Max druk: 75
Huren

Dompelpomp 3"

609.7

316 (RVS)
Max capaciteit: 60
Max druk: 26
Huren

Dompelpomp van Rental Pumps

Bij Rental Pumps hebben we een breed scala aan diverse dompelpompen. Zo variëren de grootte van de aansluitingen van pompen van 2” tot 32”. Ook zijn er verschillende specificaties mogelijk. Denk hierbij aan de keuze tussen dompelpompen voor schoon- of vuilwater en RVS of slijtvast. Kies de pomp met de specificatie die voor uw toepassing nodig is. Twijfelt u over de benodigde pomp voor uw project? Onze specialisten geven u graag advies, helpen bij het maken van de juiste keuze en waar nodig bij de installatie van de pomp.

Capaciteit keuze

De keuze voor een bepaald type dompelpomp is per situatie verschillend. De capaciteit is meestal leidend. Om deze reden hebben we bij Rental Pumps verschillende capaciteiten dompelpompen. Van een capaciteit dompelpomp van 10 m3 water per uur tot een dompelpomp met een grote capaciteit van 10.000 m3 per uur. Zo kunt u altijd de perfecte combinatie krijgen voor uw project.

Gebruik van dompelpomp

Dompelpompen worden gebruikt voor het wegpompen van vloeistoffen en doen dat op een zeer energie- en kostenefficiente manier. De pomp wordt daarom regelmatig ingezet op bouwplaatsen, maar is ook in diepe putten waar droogopgestelde pompen geen optie zijn. Het onderhoud aan en de zorg voor dompelpompen is beperkt. Zo kan uw project zorgeloos doorgaan!

Dompelpompen worden toegepast bij onder andere de volgende projecten:

  • Rioolompompingen;
  • Verpompen van ballastwater;
  • Ompompingen van kanelen en waterwegen;
  • Drooghouden van sleuven en bouwputten.

De dompelpompen van Rental Pumps worden veelal gebruikt door de overheid, in de offshore branche, in de industrie of door aannemers. Bent u benieuwd of wij ook voor uw branche de juiste oplossing hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons