Industriële pompen

Als een productieproces dreigt vast te lopen vanwege een defecte of ontbrekende pomp, heeft u snel een oplossing nodig. Die oplossing biedt Rental Pumps. Dankzij onze brede huurvloot van industriële pompen en onze razendsnelle service kunnen wij op korte termijn voorzien van de juiste oplossing van uw pompprobleem. Bij Rental Pumps staan we 24/7 voor u klaar problemen direct voor u op te lossen.

Neem contact op

Hogedrukpomp 1"

200.10

Max capaciteit: 20
Max druk: 160
Huren

Hogedrukpomp 1"

200.50

Max capaciteit: 22
Max druk: 350
Huren

Hogedrukpomp 2"

201

Max capaciteit: 33
Max druk: 65
Huren

Hogedrukpomp 2"

202

Max capaciteit: 30
Max druk: 180
Huren

Hogedrukpomp 2"

204

Max capaciteit: 75
Max druk: 155
Huren

Hogedrukpomp 2"

207

Max capaciteit: 40
Max druk: 52
Huren

Hogedrukpomp 3"

208

Max capaciteit: 50
Max druk: 62
Huren

Hogedrukpomp 3"

209

Max capaciteit: 60
Max druk: 70
Huren

Ons brede aanbod Industriële pompen

Rental Pumps beschikt over een uitgebreid en moderne huurvloot van industriële pompen die geschikt zijn voor iedere situatie. Of het nu gaat om pompen voor hydrostatische testen, rioolwater om te pompen en te filteren, (noodoplossingen) om koelwater te circuleren of tijdelijke brandbluspompen. Elke situatie is uniek en vraagt daarom ook om een passende oplossing en pomp. De specialisten van Rental Pumps kunnen u hierin adviseren. Wij kijken mee met het probleem en geven onafhankelijk en objectief het beste advies, zodat u de meest geschikte pomp krijgt.

Toepassing in de industrie

Rental Pumps heeft jarenlange ervaring met het leveringen van oplossingen voor bedrijven in de industrie. Veel van onze klanten zijn al jarenlang een tevreden klant bij ons. De oplossingen die wij leveren op het gebied van industriële pompen zijn zeer divers. Een aantal voorbeelden van de toepassingen:

  • (Nood)oplossingen voor koelwaterinstallaties, bijvoorbeeld als de bestaande pomp niet langer toereikend is of dreigt uit te vallenniet sterk genoeg;
  • Brandbluspompen, vast of tijdelijks van aard, als de huidige niet meer voldoen en/of zijn afgekeurd door de brandweer;
  • Pompen voor hydrostatische testen van nieuwe of gerepareerde tanks, inclusief controle met bijgeleverde flowmeteingr;
  • Ompompen van industrieel rioolwater en filtering bij eventuele lekkage of vervuiling
  • Leidingwerk, volledig gecertificeerd en gecontroleerd, in samenwerking met ons zusterbedrijf All Liquids Piping.

Alle industriële pompen van Rental Pumps zijn Atex-gecertificeerd en voldoen aan alle eigen en regelgeving.

De expertise van Rental Pumps

Het brede assortiment aan industriële pompen dat Rental Pumps verhuurt, betekent dat u altijd de juiste pomp voor de juistehet juiste werk klus krijgt. Dat is slechts een deel van onze service, want naast een kwalitatief hoogwaardig product worden de pompen geleverd door onze experts. Zij helpen u altijd snel en effectief. Dankzij hun kennis en ervaring binnen het vakgebied weten zij altijd wat de juiste pomp is voor ieder project. Zij denken met u mee en geven advies over de passende oplossing. Tijdsdruk en een lastige locatie zijn de ultieme uitdaging om tot een creatieve en passende oplossing te komen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en vooruit kunt kijken. Heeft u bijvoorbeeld een project in het buitenland of op een lastig te bereiken locatie? Dan calculeren wij uiteraard risicobeperking is door bijvoorbeeld voldoende vervangende onderdelen mee te leveren.

Onze servicegaranties

De industrie kenmerkt zich door een 24/7 activiteit. Storingen aan installaties en pompen hebben daardoor vaak direct een negatief effect op het productieproces en daarmee productieverlies. Rental Pumps heeft diezelfde 24-uurs mentaliteit en zorgt altijd voor een goede, snelle en kwalitatieve oplossing. Heeft u een probleem? Dan kunt u ons altijd bereiken en komen wij het oplossen.

Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons