Nieuws

Stadsverwarming midden in de stad

Midden in de stad Den Haag staat een stadsverwarming centrale. Tijdens het geplande onderhoud aan de stadsverwarming diende het buffervat geïnspecteerd te worden en diende dus leeg te zijn. Het water wat al jaren lang gebruikt werd in het systeem was van dusdanig slechte kwaliteit dat dit niet zomaar op het oppervlakte water geloosd mocht worden.

06 mei 2021

06 mei 2021

Rental Pumps verzorgde het transport, montage en in bedrijfstelling van de tijdelijke pompinstallatie. Het water werd door de installatie behandeld zodat het veilig geloosd kon worden. Eén van de onderdelen van de installatie was een speciale beluchting pomp welke ruim 400m³ lucht per uur kan toevoegen. De waterkwaliteit werd constant gemonitord en wanneer binnen de gestelde eisen per kleine hoeveelheden geloosd

Michael Gros

Manager International Rental

Met meer dan 20 jaar ervaring in de nationale en internationale pompverhuur, is Michael gespecialiseerd in complexe pompoplossingen in de bouw, olie en gas, offshore, mijnbouw en gemeentelijke en industriële omgevingen. Hij denkt out-of-the-box en is altijd gericht op resultaat.

Meer nieuwsberichten

Pompen voor een lichtfestival

15 november 2021
Lees verder

Elektrische pompen bij een verouderd gemaal

02 november 2021
Lees verder

De eerste paal voor onze nieuwe locatie

15 februari 2021
Lees verder
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons