Nieuws

Stadsverwarming midden in de stad

Midden in de stad Den Haag staat een stadsverwarming centrale. Tijdens het geplande onderhoud aan de stadsverwarming diende het buffervat geïnspecteerd te worden en diende dus leeg te zijn. Het water wat al jaren lang gebruikt werd in het systeem was van dusdanig slechte kwaliteit dat dit niet zomaar op het oppervlakte water geloosd mocht worden.

06 mei 2021

06 mei 2021

Rental Pumps verzorgde het transport, montage en in bedrijfstelling van de tijdelijke pompinstallatie. Het water werd door de installatie behandeld zodat het veilig geloosd kon worden. Eén van de onderdelen van de installatie was een speciale beluchting pomp welke ruim 400m³ lucht per uur kan toevoegen. De waterkwaliteit werd constant gemonitord en wanneer binnen de gestelde eisen per kleine hoeveelheden geloosd

Michael Gros

Manager International Rental

Met bijna 20 jaar ervaring in de nationale en internationale pompverhuur, is Michael gespecialiseerd in complexe pompoplossingen in de bouw, olie en gas, offshore, mijnbouw en gemeentelijke en industriële omgevingen. Hij denkt out-of-the-box en is altijd gericht op resultaat.

Meer nieuwsberichten

De eerste paal voor onze nieuwe locatie

15 februari 2021
Lees verder

Een nieuw pand voor Rental Pumps

03 december 2020
Lees verder

Water in een bouwput

01 april 2021
Lees verder
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps Belgie

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons