Waterpomp hoge capaciteit

Bent u op zoek naar een waterpomp van hoge capaciteit? Dan bent u bij Rental Pumps aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan waterpompen voor zowel schoon- als vuilwater en voor zowel verhuur als verkoop. Dankzij onze moderne en brede huurvloot is altijd de juiste pomp direct beschikbaar voor uw project. U krijgt de ervaring en expertise van de professionals van Rental Pumps er direct bij!

Neem contact op

Hogedrukpomp 1"

200.10

Max capaciteit: 20
Max druk: 160
Huren

Hogedrukpomp 1"

200.50

Max capaciteit: 22
Max druk: 350
Huren

Hogedrukpomp 2"

201

Max capaciteit: 33
Max druk: 65
Huren

Hogedrukpomp 2"

202

Max capaciteit: 30
Max druk: 180
Huren

Hogedrukpomp 2"

204

Max capaciteit: 75
Max druk: 155
Huren

Hogedrukpomp 2"

207

Max capaciteit: 40
Max druk: 52
Huren

Hogedrukpomp 3"

208

Max capaciteit: 50
Max druk: 62
Huren

Hogedrukpomp 3"

209

Max capaciteit: 60
Max druk: 70
Huren

Welke uitvoering heb ik nodig?

Iedere waterpomp heeft een eigen pompcapaciteit. Bij het zoeken van en naar een waterpomp is het belangrijk om te bepalen om wat voor soort vuilwater het gaat en wat de doorlaatbaarheid van de vaste delen is. Niet iedere waterpomp kan dezelfde groottes afvaldeeltjes verwerken. Bij iedere waterpomp wordt altijd aangegeven hoeveel cuub water de pomp per uur kan vervoeren en tot welke hoogte. Heeft u een situatie waar vervuild water moet worden verpompt binnen een korte tijd? Dan bent u opzoek naar een waterpomp met een hoge capaciteit die gemakkelijk vaste grove delen kan vervoeren, zonder dat de pomp verstopt raakt. Waterpompen met een hoge capaciteit komen voor in verschillende uitvoeringen. Rental Pumps biedt een breed assortiment waterpompen met hoge capaciteit aan.

De verschillende specificaties van waterpompen die wij bij Rental Pumps aanbieden zijn:

  • Diesel aangedreven
  • Schoonwater
  • Elektrisch
  • Vuilwater
  • 316 (RVS)
  • Slijtvast

U vindt op onze website alle verschillende uitvoeringen van onze waterpompen. Zo krijgt u snel en overzichtelijk een selectie van de waterpompen met de geselecteerde specificaties. Bij iedere waterpomp vindt u een PDF-bestand, waarin extra informatie over de waterpomp wordt vermeld. Zo ziet u direct of de waterpomp geschikt is voor uw klus.

Bekijk ons breed assortiment waterpompen

Waarom kiezen voor Rental Pumps?

Bij Rental Pumps kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar om antwoord op al uw vragen en passend advies te geven. Wij vinden het belangrijk dat u de waterpomp huurt die aan al uw verwachtingen voldoet. Bij terugkomst van een verhuurde waterpomp worden de waterpompen gecheckt aan de hand van ons kwaliteitssysteem. De waterpompen worden eerst gereinigd, gecontroleerd, onderhouden en getest. Bij de nieuwe huuropdracht wordt altijd een certificaat meegegeven, zodat u zeker weet dat de pomp in goede staat verkeerd. Zo krijgt u altijd een waterpomp die de werkzaamheden goed en veilig kan uitvoeren. Is er onverwacht toch een probleem of storing? Onze professionals staan 24/7 voor u klaar om dit direct op te lossen.

Bent u nog niet helemaal zeker over welke waterpomp voor uw klus het best geschikt is? Dan kunt u ook altijd direct contact met onze specialisten opnemen. Voor iedere situatie hebben wij dé geschikte waterpomp.

Neem contact op
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons