Industriële waterpomp

Op zoek naar een industriële waterpomp? Dan bent u aan het juiste adres. Rental Pumps biedt een breed scala aan waterpompen, waardoor we voor elk project of bedrijf een passende oplossing hebben. Wat wij u bieden? Kwaliteit en betrouwbaarheid wat betreft onze pompen en kennis en ervaring wat betreft onze experts! We garanderen u dat de pomp optimaal zijn werk doet, zodat uw project succesvol uitpakt.

✔ Breed scala aan waterpompen

✔ Zowel huur als koop mogelijk

✔ 24/7 bereikbaar

Neem contact op

Bekijk ons assortiment aan industriële waterpompen

Hogedrukpomp 1"

200.10

Max capaciteit: 20
Max druk: 160
Huren

Hogedrukpomp 1"

200.50

Max capaciteit: 22
Max druk: 350
Huren

Hogedrukpomp 2"

201

Max capaciteit: 33
Max druk: 65
Huren

Hogedrukpomp 2"

202

Max capaciteit: 30
Max druk: 180
Huren

Hogedrukpomp 2"

204

Max capaciteit: 75
Max druk: 155
Huren

Hogedrukpomp 2"

207

Max capaciteit: 40
Max druk: 52
Huren

Hogedrukpomp 3"

208

Max capaciteit: 50
Max druk: 62
Huren

Hogedrukpomp 3"

209

Max capaciteit: 60
Max druk: 70
Huren

Onze pompen

Elke situatie is anders en daarom is voor ieder project een andere pomp de juiste keuze. Om aan die vraag te voldoen bieden we bij Rental Pumps verschillende soorten industriële (water)pompen. Ons aanbod;

Onze ervaringen

Onze specialisten hebben ervaring in veel verschillende situaties en projecten waarbij industriële waterpompen werden ingezet. Zo bieden we bijvoorbeeld oplossingen voor aannemers, de offshore-industrie, de overheid en andere industriële ondernemingen. Vele succesvolle afgeronde projecten zijn u voorgegaan. Waar wacht u nog op?

Noodgeval? 24/7 bereikbaar!

Als een productieproces dreigt vast te lopen vanwege een ontbrekende of defecte industriële waterpomp, moet er snel gehandeld worden. Een snelle oplossing zodat het proces voortgezet kan worden is dan alles dat u zoekt. Rental Rumps biedt die oplossing. Industriële waterpompen in alle vormen en maten zijn beschikbaar en onze experts komen deze razendsnel op locatie installeren. Ze gaan niet weg voordat alles werkt en u tevreden bent. We zijn niet voor niks 24/7 bereikbaar.

Kies voor Rental Pumps!

Een goed presterende industriële waterpomp voor uw installatie is ons streven. Zodra u voor Rental Pump kiest, kiest u ook voor een persoonlijke aanpak. Eén aanspreekpunt vanuit ons zorgt voor een vlotte en snelle samenwerking. Onze expert adviseert wat u nodig heeft zodat we samen tot het gewenste resultaat gaan komen. Hierbij wordt er gekeken naar de beste oplossing tegenover de beste prijs. Win-win situatie voor beide partijen!

Neem contact op
Wij helpen u vlot vooruit.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Rental Pumps Nederland

Guido helpt u graag verder!

+31 78 6412212 info@rentalpumps.nl Mail ons

Rental Pumps België

Raf helpt u graag verder!

+32 52 203131 info@rentalpumps.be Mail ons